Microsoft готує нові ноутбуки Surface на ARM-процесорах з Windows

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Журналісти видання The Verge повідомляють, що 20 травня Microsoft проведе спеціальний захід, на якому детально розповість про своє бачення “ПК зі штучним інтелектом”. Основна увага буде приділена Windows-ноутбукам на процесорах ARM.

Реклама

Посилаючись на свої джерела, The Verge заявляє, що Microsoft представить ноутбуки з чіпами Qualcomm Snapdragon X Elite та Windows. При цьому в рекламних матеріалах Microsoft буде підкреслювати, що ці девайси потужніші за MacBook Air на M3.

Зважаючи на все, Microsoft робить ставку на чіпсет Qualcomm Snapdragon X Elite, які в синтетичних тестах обганяє Apple Silicon M3.

Швидше за все, компанія також запропонує емуляцію додатків для запуску x64 в середовищі ARM. Повідомляється, що Microsoft під це розробила аналог Rosetta 2 від Apple.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: