Samsung Galaxy Tab S4: повні технічні характеристики нового планшета

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так уже склалося, що за останні п’ять років попит на планшети впав в кілька разів, в результаті чого зараз їх виробництвом займаються лише деякі виробники, головними серед яких є Apple, Samsung і Microsoft. Планшетні комп’ютери останньої – це взагалі окрема історія, тому як це пристрої швидше для роботи, ніж для розваг. Зовсім скоро південнокорейська корпорація представить довгоочікувану новинку, якою стане Samsung Galaxy Tab S4.

Днями цей планшет пройшов тестування в бенчмарку Geekbench, завдяки чому вдалося з’ясувати його технічні характеристики. Як вдалося з’ясувати, купити планшет Samsung Galaxy Tab S4 можна буде в двох версіях, які будуть відрізнятися один від одного наявність слота для установки SIM-карти. Модель з підтримкою LTE має модельний номер SM-T835, тоді як звичайна версія тільки з Wi-Fi володіє номером SM-T830.

Завдяки тесту продуктивності вдалося з’ясувати, що майбутня новинка оснащена 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 835 з тактовою частотою 2,45 ГГц і графічним прискорювачем Adreno 540. В одноядерному тесті планшет набирає тисячу вісімсот дев’яносто п’ять балів, а в багатоядерному – 6362. Також вдалося з’ясувати що Samsung Galaxy Tab S4 зможе похвалитися 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, роз’ємом USB Type-C, а також операційною системою Android 8.1 Oreo прямо «з коробки».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше інсайдери повідомляли, що даний планшет Samsung отримає 10,5-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 2560 на 1600 пікселів (QHD +) зі співвідношенням сторін 16:10, корпус зі скла, 12 Мп основну і 8 Мп фронтальну камери, слот для карт пам’яті microSD до 256 ГБ включно, а також модулі Bluetooth 5.0 і Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц). Офіційна презентація цього пристрою відбудеться в рамках виставки IFA 2018, яка пройде в Берліні на початку вересня нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.