Samsung випустила настільний комп’ютер All-In-One Pro, схожий на iMac, але з Windows

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung випустила настільний комп’ютер All-In-One Pro, який імітує дизайн iMac і працює під управлінням Windows. Він оснащений алюмінієвим корпусом, дисплеєм високої роздільної здатності та потужним апаратним забезпеченням. Цей комп’ютер поставляється з бездротовою клавіатурою і мишею, щоб забезпечити користувачів зручністю роботи, схожою на iMac.

27-дюймовий 4K-екран All-In-One Pro від Samsung має розмір, що перевищує попередню модель на 13%, що сприяє підвищенню продуктивності. Він має роздільну здатність Ultra HD, що забезпечує чітке зображення. Покращено і динаміки, вони сумісні зі звуком Dolby Atmos і підтримують об’ємне 3D. Процесор даної моделі невідомий, але Samsung згадує процесор Intel Core Ultra, який забезпечує вищу продуктивність порівняно з попередньою моделлю.

Точні дані про пам’ять і накопичувачі не розголошуються, але для, того, щоб цей ПК хтось купував, Samsung повинна запропонувати All-In-One Pro з мінімум 16 ГБ оперативної пам’яті DDR5 і накопичувачем PCIe NVMe на 512 ГБ. ПК також має порт HDMI, кілька портів USB Type-A, Ethernet і 3,5-мм роз’єм для навушників. Він підтримує Bluetooth 5.3 і Wi-Fi 6E.Samsung почне приймати попередні замовлення на All-In-One Pro з 22 квітня, але можливо, їхній продаж буде обмежений Південною Кореєю. Поки невідомо, чи буде компанія поставляти його за кордон. Ціна на цей комп’ютер становить 1,99 мільйона вон, що приблизно дорівнює $1469.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.