Годинник Samsung Galaxy Watch 7 Pro отримає велику батарею

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung в даний час працює над наступним поколінням пристроїв, що носяться, у тому числі лінійкою розумного годинника Galaxy Watch 7. Цього року від неї чекають три моделі, відомі поки під номерами SM-L30x, SM-L31x і SM-L70x.

Під одним із цих номерів може ховатися Galaxy Watch 7 Pro. Востаннє годинник Pro пропонувався в 5-й серії, в Galaxy Watch 6 їх не було.

Тут застосовується акумулятор з номером EB-BL705ABY та номінальною ємністю 578 мАг. Свого часу Galaxy Watch 5 Pro володіли акумулятором 573 мАг. Нову батарею нещодавно сертифікували у Південній Кореї, на батьківщині Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші дві моделі SM-L30x і SM-L31x швидше за все є більш компактними варіантами Galaxy Watch 7 і акумулятори у них будуть мати меншу ємність. Назва Galaxy Watch 7 Pro офіційно поки не підтверджена, тому Samsung може в результаті назвати цей годинник по-іншому

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.