Apple випустила iOS 11.4 beta 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple випустила шосту бета-версію iOS 11.4 лише через три дні після виходу п’ятої бети. Це досить незвично і може говорити багато про що. 

Вихід кілька бета-версій iOS поспіль може означати швидку появу нової стабільної системи для iPhone і iPad. Компанія вже робила так подібним чином раніше. Але це також може бути і поганим знаком.

Раніше на цьому тижні з’явилася інформація про проблему в безпеки протоколів EFAIL. Це означає, що у зловмисників з’явилася можливість отримати доступ до вмісту зашифрованих повідомлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для вирішення цієї проблеми і захисту смартфонів Apple необхідно випустити свіжу версію iOS. Цілком можливо, що виправлення тільки що доданої в iOS 11.4 beta 6, а всі інші версії під загрозою.

Нову бета-версію можуть встановити зареєстровані розробники через вбудовану систему оновлень, всім іншим необхідно дочекатися публічної бети. Як правило, вона повинна з’явитися зовсім скоро.

Сама iOS 11.4 націлена на додавання підтримки ClassKit, який дозволить розробникам створювати власні додатки для школярів. Apple також продовжує намагатися ввести в iOS фічі, представлені ще на WWDC 2017 року. Серед них синхронізація повідомлень iMessage в iCloud і AirPlay 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.