Стало відомо про Samsung Gear Fit Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярність смартфонів від компанії Samsung настільки велика, що і повідомлення про інші її продукти завжди дуже цікаві користувачам. Особливо коли мова йде про носимі девайси нового покоління, якому, ймовірно, належить побачити світло. На це вказує нове повідомлення про прийдешнє фітнес-браслеті, нещодавно опубліковане в Мережі.

Gear Fit Plus

Компанія Samsung, ймовірно, готує модель, яка стане наступником Gear Fit. Згідно файлу патенту, що з’явився в Мережі, новий ношений девайс назвуть Gear Fit Plus. Нове повідомлення розглядалося в замітці Хіманшу (Himanshu), опублікованій ресурсом gsmarena.com з посиланням на 91mobiles.com .

Компанія заявила назву Fit Plus в KIPRIS (Korean Intellectual Property Rights Information Service). На сьогоднішній день ніяких технічних характеристик, навіть передбачуваних, про будову не повідомлялося. Необхідно відзначити, що заявка на назву девайса ще не дає впевненості в тому, що він з’явиться на ринку. Втім, оновлена ​​модель Gear Fit не стане для користувачів несподіванкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фітнес-браслети користуються певною популярністю серед користувачів, хоча і не настільки значною, як смартфони, лідером ринку яких є компанія Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.