Apple відкладає запуск новітніх iPad Pro та iPad Air: що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про майбутні iPad Pro та iPad Air продовжують накопичуватися. Найсвіжіша з них підтверджує, що ці пристрої дебютують на початку травня, хоча раніше повідомлялося, що вони вийдуть вже наприкінці березня.

Спекуляції щодо наступного покоління планшетів iPad Pro вказують на OLED-дисплеї, інформація про які неодноразово з’являлася в інтернеті. Крім того, ходять плітки про кілька iPad Air, які історично обмежувалися лише одним пристроєм. Це буде серія з двох розмірів, як у лінійці iPad Air.

Шанувальники Apple довго чекали, адже минуло вже близько півтора року з моменту останнього випуску iPad Pro. Це, можливо, найбільша перерва у випуску планшетів за всю історію Apple. Однак цей додатковий період, схоже, дав їм достатньо підстав представити OLED-екрани, які зроблять iPad кращими, ніж будь-коли раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У звіті Марка Гурмана з Bloomberg йдеться про те, що компанія збільшила виробництво перед запуском, що свідчить про те, що Apple зробила ставку на ці планшети як на свого роду рятівника. Останні фінансові звіти показують зниження продажів на 25% порівняно з різдвяним сезоном протягом останніх двох років.

Майбутні iPad Pro можуть отримати потужність від чіпа Apple M3. Вони також будуть оснащені оновленими версіями клавіатури Magic Keyboard та Apple Pencil. Є навіть припущення, що вони зможуть працювати з оновленою гарнітурою Vision Pro, додавши сумісність з Apple Pencil. З іншого боку, є новини про інший варіант розміру 12,9″ для iPad Air разом з новим чіпом.

Хоча спочатку його випуск був запланований на кінець березня, доопрацювання програмного забезпечення, очевидно, затримало його запуск, як повідомляють інсайдерські джерела. Включення OLED-дисплеїв також могло вплинути на затримку, оскільки їх виробництво вимагає складних технологій.

У міру того, як наростає очікування появи нових моделей, iPad Pro або iPad Air, фанати з нетерпінням чекають їхньої офіційної презентації, запланованої на травень, сподіваючись, що вони принесуть нові функції та покращення в пропозицію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.