Meta впровадить штучний інтелект у свої розумні окуляри Ray-Ban

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що Meta більше не є мета-компанією, оскільки вона зосередилася на штучному інтелекті. Протягом останніх кількох місяців вона нарощувала свої зусилля в галузі ШІ. Тепер компанія хоче, щоб ви вивели свій ШІ в реальний світ. Згідно з новим звітом, Meta впровадить ШІ у свої смарт-окуляри Ray-Ban.

Компанія співпрацює з Ray-Ban, щоб випускати набір розумних окулярів, оснащених мікрофоном і камерою. Окрім того, що ці окуляри є модним аксесуаром, вони також можуть фотографувати, записувати відео та відтворювати музику. Якщо цей продукт вас зацікавив, ви можете замовити свою пару на сайті Ray-Ban за $299.99.

Meta впровадить технологію штучного інтелекту у свої розумні окуляри Ray-Ban. Завдяки цій функціональності окуляри зможуть використовувати свою камеру для розпізнавання об’єктів і тварин. Видання The New York Times змогло попрацювати з цими окулярами та протестувати їхні можливості. Окуляри намагалися ідентифікувати тварин, які знаходилися далеко або за кліткою. Також окуляри не змогли розпізнати екзотичний фрукт. Однак, здавалося, що вони все ще працювали досить добре.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви також зможете використовувати ШІ для перекладу мови. Тож, схоже, це допоможе вам безперешкодно розмовляти з іншою людиною, яка розмовляє іншою мовою. Згідно з повідомленням, наразі розумний аксесуар підтримує англійську, італійську, французьку, німецьку та іспанську мови.

Ви зможете отримати доступ до ШІ в окулярах, сказавши “Hey Meta”.

Наразі функціонал штучного інтелекту тестується в рамках бета-програми. Однак наступного місяця Meta почне поширювати цю функцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.