Новий спортивний браслет Samsung набагато кращий Xiaomi Mi Band 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанії Samsung вдається створювати шикарні товари в будь-яких категоріях, будь то смартфони, планшети, смарт-годинники, телевізори, монітори або навіть спортивні браслети. Сьогодні, 17 травня 2018 року, в мережі з’явилася інформація про гарячу новинку під назвою Samsung Gear Fit Plus, поява якого відбудеться вже через кілька місяців. Новинка набагато краща Xiaomi Mi Band 3 в усіх відношеннях, за винятком звичайно ж ціни.

Оригінальний смарт-браслет Samsung Gear Fit побачив світло в 2014 році і з тих пір не отримував ніяких нових модифікацій, але вже зовсім скоро така надійде в продаж, про це вдалося дізнатися від ресурсу 91mobiles. Південнокорейська корпорація зареєструвала назву свого нового продукту в спеціальній базі KIPRIS, тим самим підтвердивши свій намір випустити його на ринок в найближчі кілька місяців.

Класична версія спортивного браслета Samsung Gear Fit Plus була оснащена сенсорним і зігнутим Super AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 1,84 дюйма і здатністю 432 на 128 пікселів, підтримкою захисту від води і пилу за стандартом IP67, модулем Bluetooth 4.0 для підключення до смартфону, а також акумулятором ємністю 210 мАг. Нова ж модель повинна виявитися краща абсолютно в усьому, в тому числі і по частині дизайну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки новинка позиціонується під виглядом пристрою для фітнесу і активного способу життя, вона гарантовано отримає модуль GPS, що дозволяє визначати місце розташування. Такого не буде в Xiaomi Mi Band 3, принаймні джерела про це вже давно не повідомляють. Крім того, новинка в особі Samsung Gear Fit Plus зможе похвалитися захистом IP68, завдяки якій браслет можна буде використовувати в басейні, в тому числі для занурення на глибину до 50 метрів.

По частині зовнішнього вигляду, функціональних можливостей і зручності використання через кольорового сенсорного екрану новий спортивний браслет Samsung виявиться набагато кращим Xiaomi Mi Band 3. Китайську новинку повинні представити вже в цьому місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.