ASUS анонсує дводіапазонний Wi-Fi 7-маршрутизатор з функціями ШІ: ключові специфікації та дата запуску

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ASUS готується випустити новий дводіапазонний Wi-Fi маршрутизатор з модельним номером RT-BE88U, запуск якого запланований на 27 березня. Примітно, що компанія також включила деякі функції штучного інтелекту в цю категорію продуктів і позиціонує цей маршрутизатор як “ASUS AI routing”.

Цей роутер вже пройшов сертифікацію FCC, і в мережі з’явився витік короткого посібника з експлуатації, який розкриває інформацію про пристрій ще до його запуску. Завдяки Wi-Fi 7 цей пристрій підтримує швидкість 1376 Мбіт/с у діапазоні 2,4 Гц і 5765 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц.

Порти та кнопки

Огляд портів вводу/виводу в посібнику зі швидкого запуску показує підтримку порту 10G WAN/LAN і електричного порту 10G SFP+, порту 2,5G WAN/LAN, 3 x портів 2,5G LAN і 4 x гігабітних портів LAN. Цей пристрій також має порт USB 3.2 Gen 1, який підтримує 4K QAM (збільшення швидкості в 1,2 раза порівняно з попередником) і MLO (багатоканальна робота), порт DCIN, порт WPS і кнопку скидання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей пристрій працює на базі чотирьохядерного процесора з тактовою частотою 2,6 ГГц і оснащений 256 ГБ флешпам’яті та 2 ГБ оперативної пам’яті DDR4. Примітно, що цей пристрій підтримує пропускну здатність WAN/LAN до 34 ГБ.

Спеціальні функції

Говорячи про спеціальні функції, цей маршрутизатор, як повідомляється, поставляється з технологією RangeBoost+ від ASUS. Крім того, він пропонує деякі функції штучного інтелекту – покращений захист мережі за допомогою ШІ, сенсорне прискорення, визначення порту WAN за допомогою ШІ та прискорення ігор. Функція прискорення завдяки штучному інтелекту дозволяє маршрутизатору ідентифікувати пакети та оптимізувати їх на основі цього.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.