Xiaomi анонсувала нові розумні окуляри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi анонсувала дату виходу нових розумних окулярів Mijia Smart Audio Glasses. Про це повідомляє портал Gizmochina.

Новинку офіційно представлять 25 березня. На постері, що анонсує гаджет, сказано «Насолоджуйтесь прослуховуванням». Очікується, що Xiaomi прокачає аудіофункцію окулярів.

Поки що подробиць про новий пристрій майже немає. За даними журналістів, буде покращено енергоефективність. Перша модель смарт-окулярів, представлена ​​минулого року, працювала тиждень у режимі очікування, більше 22 годин при звичайному використанні та 10 годин при безперервному прослуховуванні музики.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у першій версії Mijia Smart Audio Glasses була технологія, що забезпечує об’ємний звук на 360 градусів. Окуляри також оснастили двома мікрофонами з розумною функцією шумоподавлення. Для керування використовуються сенсорні панелі з обох боків корпусу. Також окуляри отримали ступінь захисту від пилу та бризок IP54. Вартість першої версії Mijia Smart Audio Glasses, яку випустили в п’яти варіантах оправ, починалася від 116 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.