iPad Air 6 може отримати те, чого користувачі чекають вже багато років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед усіх чуток є одна, яка натякає на оновлення фронтальної камери нових iPad Air та iPad Pro. Інсайдер ShrimpApplePro тепер підтверджує ці чутки повідомленням про те, що iPad Air 6 отримає альбомну фронтальну камеру.

За словами джерела в пості на X, iPad Air 6 матиме майже такий самий дизайн, як і поточне покоління. Однак ShrimpApplePro стверджує, що фронтальна камера була переміщена, щоб бути розміщеною вгорі, коли iPad знаходиться в альбомній орієнтації.

https://twitter.com/VNchocoTaco/status/1769727515453800930

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі лише iPad 10 початкового рівня має камеру у верхній частині, коли iPad тримається горизонтально або використовується з клавіатурою Magic Keyboard Folio.

На початку цього року 9to5Mac виявив докази в iPadOS 17.4, що натякають на те, що нові моделі iPad Pro отримають таку ж обробку. “Під час налаштування Face ID iPad повинен бути в горизонтальному положенні з камерою у верхній частині екрана. Після завершення налаштування Face ID працює в портретній і ландшафтній орієнтації”, – йдеться в новому повідомленні в iPadOS 17.4.

Кілька тижнів тому інший витік вже повідомляв, що iPad Air 6 буде оснащений фронтальною камерою в альбомному положенні. Якщо це правда, то це означає, що iPad Pro, iPad Air і iPad 10 матимуть камеру, розміщену вгорі, коли вони використовуються в альбомному режимі.

У той час як iPad Air 6, як очікується, не отримає ніяких серйозних змін, Apple, як повідомляється, працює над оновленим дизайном для нового iPad Pro. 9to5Mac нещодавно оприлюднив розміри нових iPad, які свідчать про те, що новий iPad Pro буде тоншим, а iPad Air 6 вперше буде доступний з двома різними розмірами екрана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.