Що відомо про наступний революційний гаджет Apple Ring

Що відомо про наступний революційний гаджет Apple Ring
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні тижні в мережі з’явилося досить багато інформації про активну розробку смарт-кільця Apple. Ми вирішили зібрати всі інсайди про ймовірний Apple Ring у цьому матеріалі.

Ще в лютому видання Electronic Times повідомило, що Apple “прискорило розробку розумного кільця з функціями моніторингу здоров’я”. Ймовірно, таке рішення ухвалили в компанії після раптового анонсу Samsung Galaxy Ring.

Як і Apple Watch, смарт-кільце зможе відстежувати частоту серцевих скорочень, активність, сон і частоту дихання. Використовуючи цю інформацію, девайс зможе надавати рекомендації щодо поліпшення якості сну і здоров’я.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple також потенційно може використовувати смарт-кільце як пристрій введення для iPhone, iPad, Vision Pro або Mac. При цьому каблучка стане більш зручним рішенням для користувачів порівняно з Apple Watch, оскільки в ній буде комфортніше спати або займатися якимись активностями.

Найімовірніше, в Apple Ring не буде дисплея, тому інформацію з нього можна буде переглянути тільки на сполученому iPhone або іншому пристрої Apple. Однак затримка під час передачі даних не дасть змоги переглядати пульс у режимі реального часу, як це роблять Apple Watch.

Цікаво, що в деяких патентах Apple описано, як смарт-перстень можна використовувати як метод управління VR-гарнітурою. При цьому в кільцях має бути реалізована тактильна віддача.

Інший патент описує використання каблучки з сенсорним дисплеєм для управління телевізором або планшетом, а третій – розумну каблучку з NFC.

За словами журналіста Марка Гурмана з Bloomberg, Apple поки що не планує випускати нові переносні пристрої, крім смарт-годинника. Однак перший прототип Apple Ring був продемонстрований керівництву компанії ще кілька років тому.

Деякі інсайдери очікують, що розумний перстень Apple коштуватиме дешевше за базові Apple Watch SE, тобто менше $300.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.