У мережі показали підроблені AirPods із сенсорним екраном

У мережі показали підроблені AirPods із сенсорним екраном
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple реєструє безліч патентів, більшість з яких так і не побачать світ як споживчі продукти – тобто офіційно.
Один із процвітаючих китайських продавців підробок, судячи з усього, взяв за основу ідею компанії про створення в 2021 AirPods з вбудованим сенсорним дисплеєм.

На фотографіях і відео, якими поділився X користувач @lipilipsi, показані серійні екземпляри підроблених AirPods з сенсорним OLED-дисплеєм, вбудованим в передню частину корпусу.

Активуючись під час відкриття кришки, дисплей дозволяє користувачам вибирати опції шумоподавлення, активувати функцію пошуку навушників, вибирати передустановки еквалайзера та блокувати екран. Дисплей також показує рівень заряду батареї кожного навушника, поточний час та підключення через Bluetooth.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зрозуміло, звідки було здерто цю концепцію. Патент Apple 2021 пояснює :

«Корисність футляра для навушників може бути підвищена, а контроль користувача над бездротовими навушниками може бути покращений за рахунок конфігурації футляра з інтерактивним інтерфейсом користувача, що дозволяє керувати опціями, пов’язаними з бездротовими навушниками».

В одному з варіантів компанія передбачає керувати Apple Music через кейс за допомогою ємнісного сенсорного екрану з графічним інтерфейсом, який також забезпечує тактильний зворотний зв’язок, дозволяючи користувачеві керувати відтворенням аудіо, регулювати гучність, вибирати улюблені пісні та взаємодіяти з музикою іншими способами. Приблизно все те, що й у підробці, яку ми бачимо.

Як стверджується в патенті, завдяки інтеграції інтерактивного сенсорного дисплея “зменшуються або усуваються недоліки, пов’язані з керуванням бездротовими навушниками”.

Популярність AirPods призвела до того, що за останні роки на кордоні США було вилучено рекордну кількість підроблених бездротових навушників. Згідно з звітом від 2021 року, за перші дев’ять місяців фінансового року в США було конфісковано близько 360 000 підроблених бездротових навушників роздрібною вартістю $62,2 млн, ґрунтуючись на даних Митної та прикордонної служби США.

Митна служба США заявила, що 80% усієї контрафактної продукції, що ввозиться до США, надходить із материкового Китаю або Гонконгу. Хоча невідомо, скільки із вилучених контрафактних навушників були саме AirPods. Митна служба США заявила, що за останні п’ять років обсяг вилучень збільшився на 50%, оскільки такі навушники від Apple набирають популярності.

Підроблені AirPods можуть використовувати справжні серійні номери і зазвичай фізично не відрізняються від оригінальних. Чимало їх ми часто мають еквівалентні по функціональності функції шумозаглушення, але сенсорний екран – щось нове.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.