Google Pixel Watch 1 стає краще: годинник отримує функції Pixel Watch нового покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія представила Pixel Watch 2 ще в жовтні 2023 року, а тепер додає нові функції цієї моделі до Pixel Watch першого покоління. Які саме?

  • Тренування темпу: як випливає з назви, ця функція є новим варіантом тренування для користувачів. Pace Training дозволяє користувачам Pixel Watch встановити цільовий темп для свого тренування. Це допомагає користувачам відстежувати, чи дотримуються вони свого цільового темпу. Сполучення годинника з навушниками Pixel Buds Pro також активує тактильні та голосові підказки.
  • Тренування зони серця: ця функція є ще однією функцією, пов’язаною зі здоров’ям. Тепер вона доступна для перших Pixel Watch і дозволяє контролювати час, витрачений на особисті зони серця. Ця функція дає змогу оптимізувати тренування та отримувати підказки, які базуються на частоті серцевих скорочень у спокої та особистому рівні фізичної підготовки. Знову ж таки, тактильні та голосові сповіщення допомагають вам відстежувати перехід від однієї зони серцевого ритму до іншої.
  • Додаток Fitbit Relax: нове оновлення додає додаток Fitbit Relax до Pixel Watch першого покоління. Тож тепер користувачі отримують доступ до таких методів, як керовані дихальні вправи, щоб полегшити стрес і заспокоїти свій розум.
  • Варіанти громадського транспорту: Pixel Watch 1 тепер пропонує маршрути до варіантів громадського транспорту. Ця функція використовує Google Maps на WearOS, щоб пропонувати маршрути до різних варіантів громадського транспорту, які доступні користувачеві. Ви навіть можете очікувати, що знайдете час відправлення в реальному часі, перегляд карти з підтримкою компаса та кілька варіантів подорожі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.