Планшет Lenovo Tab P12 отримає версію з покращеним дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року Lenovo представила планшет P12. Тепер, схоже, компанія планує оновити його, представивши версію з матовим дисплеєм.

Інформація походить зі звіту Windows Report, який показав, що Lenovo працює над новим планшетом під назвою Tab P12 Matte Display. Тож давайте ближче познайомимося з тим, що ми знаємо на сьогодні.

Згідно зі звітом, Tab P12 Matte Display має багато спільних рис зі своїм минулорічним попередником.  Однак його особливістю є 12,7-дюймовий РК-екран, який має матову, схожу на папір, текстуру, що нагадує текстуру електронних читалок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча роздільна здатність екрана 3K обіцяє пристойну якість зображення, кольори можуть бути не такими яскравими, як на OLED-планшетах. Проте покриття антивідблиску на екрані повинно покращити видимість у яскравому середовищі, а текстура, схожа на папір, може запропонувати більш комфортний досвід перегляду.

Цей планшет орієнтований на користувачів, які надають перевагу створенню контенту та продуктивності. Очікується, що він буде сумісний з клавіатурою P12 Keyboard Pack від Lenovo, чохлом Folio Case і пером Tab Pen Plus, що задовольнить потреби тих, хто віддає перевагу більш природному способу ведення нотаток і роботи.

Хоча екран, можливо, не ідеальний для яскравих візуальних ефектів, Lenovo все ж постачає пристрій зі співвідношенням сторін 16:10 та сертифікованою Dolby Atmos акустичною системою з чотирма динаміками від JBL.

За чутками, планшет оснащений чипсетом MediaTek Dimensity 7050, 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ пам’яті з можливістю розширення.

Серед інших особливостей – 13-мегапіксельна фронтальна камера зі штучним інтелектом, дев’ятигодинний час автономної роботи, дактилоскопічний датчик і Android 13 “з коробки”. У повідомленні додається, що Lenovo буде пропонувати оновлення безпеки протягом чотирьох років.

Щодо дати виходу та ціни на Tab P12 Matte Display, наразі немає офіційної інформації. Однак, за деякими припущеннями, він може коштувати так само, як і поточний Tab P12, який стартує приблизно від $270.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОwindowsreport

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.