Анонсували ігровий портативний комп’ютер GPD Win Mini 2024 із процесором Ryzen 7 8840U

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія GPD представляє оновлену версію свого портативного ігрового пристрою Win Mini 2024 року, в якому використовується APU AMD Ryzen серії 8000. Нова модель Win Mini оснащена процесорами Ryzen 7 8840U або Ryzen 5 8640U з 8 ядрами Zen4, що гарантує вищу швидкість і більшу потужність для ігор та інших завдань. Очікується, що додавання технології AMD XDNA AI-Core підвищить продуктивність пристрою, особливо в обчислювальних завданнях.

Реклама

Одним із важливих поліпшень у новій моделі є дисплей. Тепер Win Mini оснащений 7-дюймовим LTPS-екраном з роздільною здатністю 1080p, частотою оновлення 120 Гц і підтримкою FreeSync Premium і змінної частоти оновлення (VRR). Дисплей захищений склом Gorilla Glass 6. Однак у моделі 2024 року відмовилися від порту Oculink, присутнього в попередній версії, для підключення зовнішніх графічних процесорів. Замість нього використовуються USB4. Пристрій також має поліпшену емуляцію ігор для PlayStation 3, підтримуючи 60 кадрів на секунду. Він також підтримує набір інструкцій AVX-512, які, як повідомляється, допомагають у цьому.

Win Mini 2024 буде запущено в рамках краудфандингової кампанії. Ціни на пристрій починаються від 879 доларів США за базову конфігурацію з процесором Ryzen 7 8840U, 32 ГБ оперативної пам’яті і варіантами SSD-накопичувача ємністю 512 ГБ або 2 ТБ.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: