Представлено по-справжньому красивий концепт можливого розвитку Windows XP

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі справжні фанати Microsoft, черпаючи натхнення зі старих багатьма улюблених операційних систем, створюють свої власні концепції, що представляють можливості Windows 10, і сьогодні це Windows XP. Минуло вже більше чотирьох років з тих пір, як офіційна підтримка Windows XP закінчилась. У той час як Microsoft припинила випускати оновлення для старої операційної системи, компанія також попросила користувачів перейти на Windows 10, але для багатьох Windows XP, як і раніше, залишається одним з найпопулярніших варіантів для користувачів ПК по всьому світу.

Дизайнер Камер Каан Авдана (Kamer Kaan Avdan’s) розмістив на YouTube відео свого бачення розвитку операційної системи від Microsoft під назвою «Концепція випуску Windows XP 2018», в якій представлена ​​16-річна платформа з абсолютно новим інтерфейсом. У новій Windows XP є меню запуску з Windows 10, але елементи нагадують зовнішній вигляд старої ОС.

Концептуальна Windows XP оснащена сучасними елементами призначеного для користувача інтерфейсу, а панель завдань також перероблена. Незважаючи на модифікацію, концепція як і раніше нагадує класичну Windows XP, і вона виглядає дуже красиво.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ви можете бачити, концептуальна Windows XP також поставляється з функцією Timeline з Windows 10. Панель завдань, меню «Пуск» і меню входу в систему також мають класичне забарвлення Windows XP.

Windows XP продовжує користуватися значною популярністю та займати певну частку на ринку і, хоча ми наближаємося до її остаточної «смерті», деякі користувачі працюють на старій платформі до цього часу.

Microsoft запустила Windows XP 25 жовтня 2001 року. Вона стала однією з найуспішніших версій Windows в історії. Після 17 років свого дебюту платформа, як і раніше, користується популярністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.