Щойно презентований OnePlus Watch 2 б’є рекорди: за першу добу продано більше, ніж Watch 1 за весь перший місяць

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Один день – це все, що знадобилося новим OnePlus Watch 2, щоб досягти рекордних продажів. Новій моделі смарт-годинника компанії навіть вдалося побити рекорд продажів свого попередника, оригінального OnePlus Watch, також всього за 24 години.

Реклама

Нагадаємо, нещодавно OnePlus представила Watch 2 під час виставки MWC 2024 (Всесвітній мобільний конгрес). Одразу після анонсу смартфон надійшов у продаж. Лише за першу добу OnePlus Watch 2 досяг рекордних продажів. Китайський бренд взявся за X (раніше Twitter), щоб поділитися цією подією зі свого офіційного європейського акаунта. У твіті зазначається, що OnePlus Watch 2 “побив рекорди” продажів OnePlus Watch 1 за перший місяць лише за один день.

https://twitter.com/OnePlus_Europe/status/1762453163146203628

Це наочно демонструє популярність та успіх нового пристрою, який наразі доступний лише для попередніх замовлень, а продажі стартують 4 березня.

OnePlus Watch 2 оснащений 1,43-дюймовим AMOLED-дисплеєм з максимальною яскравістю 600 ніт. Під капотом встановлена SoC Qualcomm Snapdragon W5, яка працює в парі з чипсетом BES 2700 MCU Efficiency.

Процесори працюють в парі з 2 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ вбудованої пам’яті. Крім того, смартгодинник працює під управлінням операційної системи Wear OS 4 від Google. Він живиться від акумулятора ємністю 500 мАг, який обіцяє забезпечити 100 годин автономної роботи в інтелектуальному режимі та 48 годин у режимі інтенсивного використання. OnePLus Watch 2 доступний у кольорах Black Steel та Radiant Steel і коштує 299,99 доларів США, 329 євро в ЄС та 299 фунтів стерлінгів у Великій Британії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: