Ґаджети

Apple готує AirPods з камерами, що працюють на основі ШІ

Share

Оскільки носимі пристрої захопили ринок споживчої електроніки, особливо в останні п’ять років, технологічний гігант Apple розглядає плани зі створення носимих пристроїв. Прагнучи до чудового дизайну, впровадження нових функцій і, зрештою, до підвищення якості життя, технологічні компанії поспішають представити і просунути нові носимі пристрої.

Apple вивчає потенційні інновації в галузі носимих пристроїв і подальшого розвитку продуктів Apple. Починаючи з інтеграції крихітних камер в AirPods, Apple має намір використовувати штучний інтелект (ШІ), щоб допомогти користувачам відстежувати свої щоденні дії та оптимізувати свій розпорядок дня.

Оскільки AirPods є одним з найвідоміших продуктів компанії, амбітні плани компанії припускають тестування камер з низькою роздільною здатністю і встановлення їх у навушники. Тестування відбуватиметься в рамках проєкту під кодовою назвою B798, повідомляє видання Bloomberg.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потенційно ці камери можуть запропонувати користувачам цілу низку функцій, включно з можливістю непомітної зйомки зображень і відео. Однак справжня інновація полягає в потенційному застосуванні алгоритмів ШІ, які можуть використовувати відзнятий матеріал для надання користувачам цінних відомостей про їхню повсякденну діяльність. Наприклад, ШІ може аналізувати відзнятий матеріал, щоб відстежувати показники фітнесу, стежити за поставою або навіть пропонувати персональні рекомендації щодо поліпшення продуктивності або самопочуття.

Інтегруючи камери в AirPods, Apple прагне не тільки розширити функціональність своїх носяться пристроїв, але і надати користувачам безперешкодний і інтуїтивно зрозумілий спосіб взаємодії з навколишнім середовищем.

На лютий 2024 року компанія Apple подала безліч патентів, пов’язаних із цими носимими технологіями, які налічують не одне десятиліття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: AirPodsApple
  • Останні записи

    Новий чіп Apple M4 показує дуже високу продуктивність

    Apple робить щось шалене зі своїм новим чіпом M4. Хоча ми звикли бачити, як нові…

    13.05.2024

    1600-річний камінь із загадковим написом знайшли в англійському саду

    Чоловік в Англії, що пропалює свій сад, зробив унікальне відкриття. Він знайшов старий камінь із…

    13.05.2024

    Опубліковано зображення першого ноутбука на Snapdragon X Plus

    У мережі з'явилися якісні зображення ноутбука Lenovo IdeaPad Slim 5, побудованого на базі процесора Qualcomm…

    13.05.2024

    Що відомо про iPhone 16 Pro: характеристики, ціна, дата виходу

    Численні інсайди вказують на те, що в цьому поколінні найочікуваніший флагман отримає новий дизайн, збільшений…

    13.05.2024

    Нові iPad Pro отримають лише одну камеру: чому Apple відмовилася від ширококутної камери

    Нещодавнє оновлення iPad Pro стало одним із найбільш значущих за останні роки: яблучні планшети отримали передові процесори…

    13.05.2024

    OnePlus 13 і OnePlus 13R отримають різний дизайн

    На початку цього року китайська компанія OnePlus випустила на світовий ринок свій новий флагманський смартфон…

    13.05.2024