Apple готує AirPods з камерами, що працюють на основі ШІ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки носимі пристрої захопили ринок споживчої електроніки, особливо в останні п’ять років, технологічний гігант Apple розглядає плани зі створення носимих пристроїв. Прагнучи до чудового дизайну, впровадження нових функцій і, зрештою, до підвищення якості життя, технологічні компанії поспішають представити і просунути нові носимі пристрої.

Apple вивчає потенційні інновації в галузі носимих пристроїв і подальшого розвитку продуктів Apple. Починаючи з інтеграції крихітних камер в AirPods, Apple має намір використовувати штучний інтелект (ШІ), щоб допомогти користувачам відстежувати свої щоденні дії та оптимізувати свій розпорядок дня.

Оскільки AirPods є одним з найвідоміших продуктів компанії, амбітні плани компанії припускають тестування камер з низькою роздільною здатністю і встановлення їх у навушники. Тестування відбуватиметься в рамках проєкту під кодовою назвою B798, повідомляє видання Bloomberg.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потенційно ці камери можуть запропонувати користувачам цілу низку функцій, включно з можливістю непомітної зйомки зображень і відео. Однак справжня інновація полягає в потенційному застосуванні алгоритмів ШІ, які можуть використовувати відзнятий матеріал для надання користувачам цінних відомостей про їхню повсякденну діяльність. Наприклад, ШІ може аналізувати відзнятий матеріал, щоб відстежувати показники фітнесу, стежити за поставою або навіть пропонувати персональні рекомендації щодо поліпшення продуктивності або самопочуття.

Інтегруючи камери в AirPods, Apple прагне не тільки розширити функціональність своїх носяться пристроїв, але і надати користувачам безперешкодний і інтуїтивно зрозумілий спосіб взаємодії з навколишнім середовищем.

На лютий 2024 року компанія Apple подала безліч патентів, пов’язаних із цими носимими технологіями, які налічують не одне десятиліття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.