Топ-7 найкращих навушників Apple: рейтинг 2024 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник Apple вже багато років радує користувачів різноманітною лінійкою навушників, різних типів підключення та автономності. Об’єднує їх одне – неймовірно якісне відтворення музики та чистий звук під час розмови. У них передбачено все, щоб з першої хвилини володіння гаджетом ви вже не захотіли з ним розлучитися.

У рейтингу ви познайомитеся або згадаєте існуючі пристрої Apple, з чудовим звучанням, найкращою ергономікою і простим управлінням.

1. Apple EarPods A3046

Для тих, хто все ще не хоче відмовлятися від дротових навушників і цінує їх за відмінну якість звуку, пропонуємо модель EarPods A3046. Все також, “яблучний” виробник не відходить від класичного білого кольору і зберігає свою фірмову зручність під час використання. Навушники, як і раніше, щільно сидять у вухах, не викликають дискомфорту, навіть якщо носити їх, не знімаючи, цілий день.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За будь-якого рівня гучності ви будете чути природне звучання, незалежно від того, до якого пристрою вони під’єднані. Внутрішня конструкція не пропускає зовнішні шуми, тому ви отримуєте насичений звук і глибокий бас навіть за низького рівня гучності. За можливість збавляти і додавати звук прямо на корпусі навушників досі і цінують моделі з дротами.

Наявність мікрофона колись здорово полегшувала розмову під час відеодзвінків або онлайн-конференцій. Завжди чіткий звук, без зайвих перешкод, що максимально зручно при використанні голосових команд. Хоч би якими гарними були бездротові аналоги, але класика все ж таки досі дуже функціональна.

Гарнітура зроблена з якісного пластикового матеріалу, з довгим кабелем в 1.2 метри, для вільного руху під час дзвінка або прослуховування музики. Універсальний роз’єм USB Type-C підходить для підключення до більшості сучасних гаджетів.

2. Apple AirPods Pro 2 MagSafe Charging Case

Друга версія AirPods Pro 2 має потужніші характеристики, ніж попередня, про які варто обов’язково згадати.

Почнемо з його оновленого чипа, який володіє більшим шумозаглушенням і кращою якістю звуку. Датчик ще точніше спрацьовує на дотик до шкіри і припиняє відтворення музики, щойно виймаєте навушник. Автопауза відключиться щойно повернете його на місце.

Регулювати гучність тепер можна прямо на “ніжці” навушника, досить “свайпнути” пальцем вгору або вниз до потрібного рівня. Діставати пристрій або телефон для цього більше не потрібно, ризик помилкових спрацьовувань майже виключений.

Apple AirPods Pro 2 MagSafe Charging Case
Ще одна крута “фішка” – це вбудований чип U1, який допоможе знайти загублений кейс із навушниками. Працює за допомогою додатка “Локатор” на смартфоні, де не тільки точно визначить місцезнаходження за картою, а й змусить його подати звуковий сигнал.

Загалом, кардинальної різниці з минулою версією AirPods Pro немає, але нові додані опції роблять їхнє використання трохи кращим і зручнішим.

3. Apple EarPods with Type C

З самого першого релізу цієї моделі дротових навушників від Apple було заявлено про їхню унікальну форму, яка повторює вушну раковину людини. Це обіцяє їхню повну адаптацію під час використання, без будь-якого дискомфорту під час тривалого носіння. За такої зручної форми вуха довго не втомлюються, не болять і навіть під час спортивних занять не випадають.

Як і вся гарнітура Apple, модель EarPods має відмінний чистий звук і якісний мікрофон, який забезпечує ідеальне відтворення. Але головна перевага навушників – це відсутність необхідності в їхньому постійному заряджанні, оскільки дротовий гаджет завжди готовий до роботи.

Широкий діапазон частот відтворює найпотужніші баси та найчистіші високі ноти в будь-яких під’єднаних пристроях – від iPad до плеєра. Ви повністю занурюєтеся в збалансоване звучання музики різних жанрів, завдяки технології Surround Sound, яка і створює відчуття об’ємного звуку.

Провідні навушники EarPods гарантують великий термін служби, легкість в управлінні дзвінками і прослуховуванні музики.

4. Apple AirPods 3 Lightning Charging Case

А тепер розберемо AirPods 3, з більш високим рівнем інноваційних доповнень, з чудовим звучанням і легкими у використанні.

За дизайном і упаковкою мало що змінилося від попередньої версії. Той самий класичний білий глянсовий кейс, з магнітною кришкою, але трохи більший за розміром. У самих навушників немає силіконових накладок і їм трохи вкоротили “ніжки”. Це, безумовно, великий плюс, оскільки любителі техніки Apple знають про спрацьовування автопаузи, якщо випадково зачепити їх рукою. Тепер це зробити стало не так просто.

За секунди під’єднується до будь-яких пристроїв, особливо з екосистеми Apple, і відразу готові до роботи. На відміну від версії 2, ці навушники не зупиняють відтворення, якщо пристрій випадає або ви самостійно його виймаєте. Пауза спрацьовує одним натисканням на сенсор і за таким самим принципом можна відповідати на вхідні дзвінки.

Гаджет має захист IPX4 від вологи і поту, тому сміливо беріть їх у спортзал або на пробіжку. На повну зарядку кейса зі зручним Lightning-роз’ємом, піде близько 2-х годин. Їх вистачить на 4 години безперервного відтворення стабільного і насиченого звучання музики і телефонних дзвінків без спотворень. Це забезпечується адаптивним еквалайзером, який відстежує всі ваші рухи головою і підлаштовується під них.

AirPods 3 максимально комфортні в користуванні, неймовірно стильні та зручні для тривалого носіння. Відтворюють чітку мову навіть у галасливому місці, тому стануть чудовим вибором для користувачів, які ведуть активний спосіб життя.

5. Apple AirPods Max, Lightning

Уже від ваги самої коробки можна зрозуміти, що це серйозний девайс, якісний і ґрунтовно упакований. Apple завжди ставилася до дизайну своєї продукції дуже серйозно, навіть у дрібницях. AirPods Max не виняток. При першому знайомстві з ними ви отримаєте справжнє тактильне задоволення! Саме за ці відчуття та емоції “яблучний” виробник багато років залишається лідером у світі цифрової електроніки.

Навушники сконструйовані так, щоб максимально підходити до будь-якої форми голови та ідеально прилягати до вух. Шумозаглушення допоможе вам зануритися в музику, почути кожен музичний інструмент, що програється, і насолоджуватися реалістичним звуком без сторонніх шумів.

Наголов’я з міцного каркаса з трикотажною сіткою рівномірно розподіляє вагу навушників, а алюмінієві чашки обертаються і підлаштовуються під форму вух користувача. Амбушюри щільно прилягають до вуха, тому й виходить такий глибокий і насичений звук.

AirPods Max можуть практично все! Легко управляються гучністю, вільно відповідають на вхідні дзвінки і без зусиль перемикаються в прозорий режим. Навушники створені для насолоди музикою і переглядом фільму, завдяки звуку, який створює повне відчуття присутності. А з вбудованим якісним акумулятором ви продовжите це задоволення на багато годин вперед.

6. Apple AirPods 2 із зарядним футляром MV7N2

Дизайн моделі бездротових навушників AirPods Pro 2 зберіг свій сучасний і стильний вигляд, хоча вважається вже давно не новим продуктом у лінійці Apple. У новій другій версії покращилася ергономіка, глянцевий округлий кейс неймовірно зручно тримати в руці і діставати з нього навушники! Apple передбачає все: від відкриття коробки до моменту використання, навушники викликатимуть тільки позитивні емоції від володіння гаджетом.

У чому особливо постарався виробник, так це в простому і легкому підключенні. Будь-який пристрій з’єднується з навушниками в один клік, зокрема на платформі Android, і відразу ж починають працювати. Ніяких дротів і складних налаштувань!

Керувати прослуховуванням можна за допомогою голосового помічника або сенсорним дотиком на самому пристрої, без необхідності діставати смартфон. Навушники автоматично поставлять відтворення на паузу, щойно ви дістанете їх із вуха.

Повної зарядки вистачить на 5 годин безперервного прослуховування музичних треків або на 3 години телефонної розмови. Завдяки функції швидкої зарядки ви за 10 хвилин зможете зарядити навушники і продовжити їхню роботу ще на кілька годин.

Якість звуку всіх аксесуарів Apple завжди залишається на високому рівні і цей девайс не виняток.

7. Apple AirPods Pro 2 Color Lightning

Найяскравіша колекція навушників Apple AirPods Pro 2, з вражаючим вибором трендових кольорів. Прекрасний варіант подарунка для молодих людей, які люблять виділятися з натовпу.

Самі навушники абсолютно не відчуваються у вухах, важать кілька грамів і обіцяють більш насичене звучання, з активним шумозаглушенням. Забезпечать відмінну звукоізоляцію, за якої ви будете насолоджуватися музикою в широкому діапазоні частот від 20 Гц до 20000 Гц.

Кейс заряджається через роз’єм Lightning з функцією швидкого заряджання, але можна користуватися і бездротовим способом. Час безперервної роботи становить 6 годин. Підключаються легко до будь-яких пристроїв через Bluetooth версії 5.3, працюють стабільно і без затримок. У комплекті ви знайдете силіконові вкладиші чотирьох розмірів і кабель Lightning для зарядки. Оригінальний “яблучний” адаптер потрібно придбати окремо.

Основні критерії вибору

Тип навушників

Apple має велику різноманітність навушників, придатних для будь-яких цілей і переваг. Нагадаємо лише коротко про кожну форму окремо:

  1. EarPods – класичні дротяні пристрої, які вже багато років користуються попитом, незважаючи на нове покоління бездротових гаджетів. Підходять для щоденного використання, мають відмінні характеристики за якістю звуку і коштують у рази дешевше за інші моделі навушників Apple.
  2. AirPods – бездротові та зручні вкладиші, з простим підключенням через Bluetooth та швидкою зарядкою від футляра. Ідеальні для активних користувачів, які завжди перебувають у русі.
  3. AirPods Pro – внутрішньоканальні навушники з силіконовими вкладками, з активним шумом придушення для кращого занурення в музику. Відмінно сидять у вусі, не заважають під час занять спортом та мають вологозахист. Вважаються одними з найкращих у лінійці бездротових навушників Apple.
  4. AirPods Max – це вже справжні звичні навушники з оголов’ям, великим розміром та амбушюрами. Порівнювати їх із бездротовими міні-аналогами не варто, тому що ця модель видає просторове звучання музики, з високою якістю звуку. Незважаючи на свою високу вартість, вважаються лідерами серед усіх існуючих девайсів.

Батарея та час роботи

Кожна представлена ​​модель бездротових навушників Apple має встановлений виробником час активної роботи, на яку розрахована батарея. Уся лінійка AirPods, у середньому, безперервно працює не більше 5-6 годин. Далі їм знадобиться підзарядка. Так як всі вони оснащені роз’ємом Lightning, то це піде мінімальна кількість часу, що особливо зручно в сучасному темпі життя.

У моделях MAX вбудовані потужніші акумулятори, здатні функціонувати більше 20 годин. Ви зможете прослуховувати музику хоч весь день завдяки зарядним футлярам. Якщо вам важлива довга робота навушників, то розгляньте серію AirPods Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.