Ґаджети

Марк Цукерберг порівняв Apple Vision Pro з Meta Quest 3 за 500 доларів

Share

Генеральний директор Meta Марк Цукерберг нещодавно поділився своєю думкою про гарнітуру Vision Pro від Apple. Він заявив, що, на його думку, гарнітура Quest 3 від Meta – це не тільки найкраще співвідношення ціни та якості, а й чудовий продукт загалом.

Цукерберг, демонструючи систему передавання відео в Quest 3, вказав на компроміси, на які пішла Apple, щоб вбудувати вдосконалений дисплей у переносний пристрій. Він зазначив, що Quest 3 легший на 120 грамів, що підвищує його комфорт при тривалому використанні. Він також згадав, що відсутність дротового акумулятора і ширше поле огляду роблять Quest 3 зручнішим для пересування.

Цукерберг висловив свою перевагу фізичним ручним контролерам Quest і системі введення з відстеженням рук, хоча і визнав потенціал відстеження очей у певних сценаріях. Він натякнув на повернення відстеження очей у майбутніх гарнітурах Meta, після його появи в Quest Pro. Він стверджував, що бібліотека контенту Quest більш захоплива, ніж у Apple, хоча і визнав, що Vision Pro перевершує її як розважальний пристрій. Крім того, він підкреслив значну різницю в ціні, оскільки Quest 3 значно дешевший.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На закінчення Цукерберг висловив подяку своїй команді за їхню довгострокову прихильність розробці гарнітур віртуальної реальності. Він визнав поточне лідерство Meta з продажу гарнітур і заявив, що Quest 3 наразі є кращим вибором для більшості споживачів, ніж Vision Pro.

Однак він не згадав про явні переваги Apple в апаратному забезпеченні та екосистемі розробників, які можуть стати істотними факторами в міру розвитку цієї нової категорії продуктів. У той час як Meta наразі може перебувати в зручному становищі, конкуренція на ринку гарнітур тільки починається і потребуватиме витримки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024