Ґаджети

Samsung може випустити розумне кільце Galaxy Ring вже цього року

Share
Час читання: < 1 хв.

Samsung минулого тижня представила новітню серію смартфонів Galaxy S24 на презентації Unpacked, і наприкінці заходу компанія представила своє перше розумне кільце – Galaxy Ring.

На заході мало що розповіли про Galaxy Ring, оскільки Samsung продемонструвала лише саме кільце з кількома видимими датчиками усередині. Проте нещодавні звіти надають більше інформації. Аналітик Аві Грінгарт (Avi Greengart) стверджує, що мав практичний досвід роботи з Galaxy Ring під час заходу Samsung Unpacked 2024, повідомляє видання The Verge .

За словами Грінгарта, кільце дуже легке і доступне в трьох варіантах оздоблення і аж до 13 розмірів. Очікується, що Samsung випустить його пізніше цього року, хоча точніші терміни не розголошуються. Можливо, компанія розповість більше про Galaxy Ring на заході Unpacked у другій половині цього року. Хоча подробиць поки мало, очікується, що Galaxy Ring буде включати такі функції, як моніторинг серцевого ритму, визначення рівня кисню в крові, відстеження сну і тренувань. Також ймовірно, що дані синхронізуватимуться з Samsung Health. Samsung може позиціонувати Galaxy Ring як аксесуар для Galaxy Watch, що забезпечує більш просунуте та точне відстеження здоров’я.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Meizu анонсувала новий смартфон з ШІ та 144 Гц екраном

    Meizu представила новий смартфон Lucky 08, який привертає увагу своїм штучним інтелектом та яскравим дисплеєм.…

    27.09.2024

    Google Maps буде публічно попереджати про компанії, які публікують підроблені відгуки

    Google оновила свою політику щодо підроблених відгуків, тепер Google Maps публічно попереджатиме користувачів про компанії,…

    27.09.2024

    Чому іноді варто заряджати телефон лише до 50%, а не до 80-100%: важливі моменти

    Зазвичай користувачі заряджають свої мобільні телефони до 80% або навіть більше. У більшості випадків це…

    27.09.2024

    Будівельні гіганти інвестують $75 млн у низьковуглецевий цемент

    CRH і Holcim, два провідних гравці у будівельній галузі, інвестують $75 млн у Sublime Systems,…

    27.09.2024

    Шахраї використовували TikTok для злому користувачів Microsoft

    Як повідомляє видання SiliconANGLE, посилаючись на звіт Cofense, зловмисники почали використовувати соціальну мережу TikTok для…

    27.09.2024

    Оновлений iPad 11: Чого очікувати від бюджетної моделі Apple

    Apple працює над оновленням бюджетного ‌iPad‌, який не отримував змін із 2022 року. Оскільки це…

    27.09.2024