Які ігри з PlayStation 5 вийдуть на ПК найближчим часом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony продовжує розширювати свою присутність на ринку ПК, переносячи туди свої популярні ігри з PlayStation.

Згідно з недавнім витоком інформації, у 2024 році компанія планує випустити кілька своїх хітових ігор на комп’ютерах, включно з деякими з найочікуваніших тайтлів із PlayStation 5.

Серед ігор, які, як очікується, з’являться на ПК, можна знайти такі знакові проєкти, як The Last of Us Part II: Remastered, God of War: Ragnarok, Demon’s Souls, Ghost of Tsushima: Director’s Cut і Gran Turismo 7.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у списку згадується Marvel’s Spider-Man 2, запланований на початок 2025 року, і Infamous: Second Son, один із перших хітів PS4.

Ці комп’ютерні порти обіцяють розширити доступність проєктів Sony для ширшої аудиторії та надати ПК-гравцям можливість насолодитися деякими з найпопулярніших ігор останніх років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.