Ґаджети

Частота оновлення екрану Apple Vision Pro – до 100 Гц, Bluetooth 5.3 та інші технічні деталі

Share

Через півроку після того, як ми нічого не знали про Apple Vision Pro з технічної точки зору, компанія Apple роз’яснила багато технічних характеристик пристрою. Ось що вам потрібно знати.

З власних причин компанія Apple не надавала детальної інформації про Apple Vision Pro. Однак, коли Apple Store знову запрацював, на сторінці замовлення, а тепер і на домашній сторінці компанії, з’явилася нова сторінка з технічними характеристиками.

На момент запуску не розголошувалося, що є три варіанти ємності пам’яті. Гарнітури Apple Vision Pro поставляються в конфігураціях з 256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ пам’яті. Наразі не схоже, що об’єм оперативної пам’яті змінюється, як це відбувається в iPad, зі збільшенням конфігурації сховища, оскільки в специфікації зазначено універсальний обсяг оперативної пам’яті в 16 ГБ для всіх пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільш помітно, що “дисплей” був детально описаний, хоча деякі питання все ще залишаються. Apple заявляє, що він має 23 мільйони пікселів, використовуючи технологію micro OLED. Дисплей має крок пікселів 7,5 мікрон і охоплює 92% колірної гами DCI-P3.

Частота оновлення досить стандартна для VR-гарнітури вищого класу. Apple заявляє, що пристрій оновлюється з частотою 90 Гц, 96 Гц і 100 Гц, залежно від контенту.

Процесор M2 – це фактично поточний процесор Mac mini M2 з 8-ядерним процесором і 10-ядерним графічним процесором.

Інші характеристики трохи туманніші. Основна камера пристрою має “6,5 стерео мегапікселів”. Є дві основні камери з високою роздільною здатністю, шість камер для відстеження, спрямованих на світ, чотири камери для відстеження очей, система камер TrueDepth і сканер LiDAR.

Інші датчики включають чотири інерційні вимірювальні одиниці, датчик мерехтіння і датчик зовнішнього освітлення.

Optic ID використовує біометричну автентифікацію користувача за допомогою райдужної оболонки ока. Вона працює дуже схоже на FaceTime в тому, як вона захищає і перевіряє користувача.

Аудіо, мабуть, найменше дивує. Специфікація не містить конкретних характеристик, окрім того, що в ньому є динаміки з просторовим звуком і функцією відстеження голови. Проте, в них є масив з шести мікрофонів зі спрямованою діаграмою спрямованості, і з документації зрозуміло, що вони вимагають з’єднання H2 на H2, поки що тільки з оновленим другим поколінням AirPods Pro, яке поставляється з зарядним кейсом MagSafe.

Підключення забезпечується за допомогою Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.3.

Як ми вже писали в нашому огляді використання гарнітури влітку, пристрій без акумулятора важить до 650 грамів – або 1,4 фунта.

Технічні характеристики також підтверджують, що входить до комплекту поставки. Apple Vision Pro включатиме в себе в’язану стрічку Solo Knit Band та подвійну стрічку Dual Loop Band. Додаючи обидва ремінці, Apple надає користувачам вибір, як саме вони хочуть, щоб Apple Vision Pro кріпився на голові.

Менші предмети в коробці включають світлонепроникний ущільнювач і дві подушки, щоб мінімізувати зовнішнє світло, яке проникає всередину і псує ефект для користувачів.

Коробка також міститиме передню кришку Apple Vision Pro, полірувальну серветку Apple, акумулятор, зарядний кабель USB-C та адаптер живлення USB-C.

Подальші технічні деталі можна буде дізнатися під час фактичного використання та розбирання пристрою.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024

    В Engadget назвали 5 найкращих середньобюджетних смартфонів, які можна купити навесні 2024 року

    Йдеться про смартфони вартістю від $150 до $300 (5900 до 12000 гривень). Лідером у цій…

    16.05.2024

    Android 15 дозволить приховати програми

    Користувачі операційної системи Android 15 зможуть приховувати свої програми від сторонніх. Таку функцію, яка називається…

    16.05.2024

    Microsoft пропонує співробітникам китайських підрозділів переїхати з Китаю

    Корпорація Microsoft звернулася до своїх співробітників у китайських підрозділах, що спеціалізуються на штучному інтелекті та…

    16.05.2024

    Через зниження продажів смартфонів у США компанія Apple продовжує утримувати лідируючі позиції

    Нещодавній звіт Counterpoint Research малює картину мінливого ринку смартфонів у США. У першому кварталі 2024…

    16.05.2024

    Новий чіп M4 в iPad Pro розігнали за допомогою рідкого азоту

    У продаж надійшов новий iPad Pro (2024), оснащений процесором Apple M4, і технологічні ентузіасти вже…

    16.05.2024