DJI представила середньобюджетний бездротовий мікрофон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

DJI представила новий мікрофон. Порівняно з попередньою версією, Mic 2 тепер може підключатися безпосередньо до вашого смартфона через Bluetooth і пропонує поліпшену якість запису, розумне шумопоглинання і більший сенсорний екран для зручності керування.

Мікрофони, доступні в сірому і новому білому кольорах, оснащені кліпсою, магнітним кріпленням і 3,5-мм мікрофонним входом. DJI поліпшила дизайн, зробивши їх трохи меншими, зі зручнішим розташуванням кнопок. Світлодіод увімкнення живлення був переміщений на бічну сторону, що усуває дратівливий ефект його появи на камері.

Відмінною особливістю є збільшений 1,1-дюймовий сенсорний екран на приймачі, супроводжуваний новим коліщатком для легкого налаштування. Зарядний кейс Mic 2 підтримує до 18 годин роботи, а оновлені передавачі забезпечують шість годин безперебійної роботи. Також, є ШІ-шумозаглушення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mic 2 підтримує пряме Bluetooth-з’єднання, що дає змогу підключатися до телефону без приймача. Комплект з двома передавачами, приймачем і зарядним кейсом зараз можна придбати за 349 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.