Найгострішу проблему Bluetooth-навушників нарешті вирішено

Час читання: 2 хв.

На Kickstarter запущено TWS-навушники зі знімними акумуляторами. У комплекті поставляються запасні батареї.

Реклама

Як відомо, TWS-навушники дуже рідко бувають ремонтопридатними, а отже, вони часто викидаються, коли вбудовані акумулятори завершують свій життєвий цикл у 2-3 роки. У деяких моделях замінити батарею фізично можливо, однак при цьому псується зовнішній вигляд і користуватися навушниками вже не хочеться.


Компанія Sonicwave вирішила цю проблему у своїй новинці OWS Earphones. Головна фішка цієї моделі – знімні акумулятори, які магнітяться до кожного навушника. Але бренд не зупинився на цьому і обіцяє класти в комплект одразу чотири акумулятори: поки ви слухаєте музику, запасні елементи заряджаються в кейсі, і їх можна швидко замінити за необхідності. Завдяки цьому заявлений час роботи навушників становить 168 годин.

Зараз читають  iOS 18 покаже час, навіть якщо ваш iPhone розряджений

Навушники не вставляються у вухо, а підвішуються на вушну раковину. Тим, хто вкладеться в проект до старту, девайс обійдеться в $99, а роздрібна ціна складе $129. Вендор планує почати відвантажувати навушники в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.