Asus випускає найменшу в світі Thunderbolt 4 док-станцію 12 в 1 для творців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Asus випустила нову док-станцію Thunderbolt 4 під назвою Triple 4K Thunderbolt 4 Dock DC500. Це компактна та універсальна док-станція, спеціально розроблена для творців контенту та вимогливих користувачів.

Asus позиціонує це рішення 12 в 1 як найменшу у світі док-станцію Thunderbolt 4, що пропонує підключення за допомогою одного кабелю для підключення дисплеїв і розширення периферійних опцій. Тож дізнаймося більше про цей пристрій.

Ця компактна док-станція, яка позиціонується як найменша у світі у своїй категорії, може похвалитися вражаючими можливостями. Вона оснащена одним портом Thunderbolt 4 і двома портами HDMI 2.1, що дозволяє користувачам створювати потрійні дисплеї з роздільною здатністю 4K для покращеної багатозадачності або насолоджуватися приголомшливим зображенням на одному моніторі з роздільною здатністю 8K при 60 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Порт Thunderbolt 4 також забезпечує швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с, гарантуючи швидку передачу файлів і ефективні робочі процеси. Крім того, він підтримує наскрізну зарядку підключених ноутбуків потужністю до 100 Вт.

Окрім дисплеїв, док-станція пропонує безліч можливостей вводу/виводу, включаючи два кард-рідери UHS-II для карт пам’яті SD і microSD, два порти USB-A 3.2 Gen 2, два порти USB-A 2.0, порт Ethernet зі швидкістю 2,5 Гбіт/с і комбінований аудіороз’єм.

Це робить док-станцію сумісною з широким спектром пристроїв, включаючи камери та дрони, що робить її універсальним хабом для творців контенту. Крім того, док-станція отримала сертифікат Intel EVO, що гарантує безперебійну та надійну роботу.

ASUS не залишила поза увагою й естетичну складову. Компактний алюмінієвий корпус DC500 створений для чистого та організованого робочого простору. Його можна розмістити під підставкою для монітора або закріпити на краю столу чи задній панелі монітора за допомогою регульованої підставки, що входить до комплекту.

Ціна док-станції Asus Triple 4K Thunderbolt 4 Dock DC500 становить 349 доларів США. Однак компанія не поділилася жодними подробицями щодо доступності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.