Представлено 32-дюймовий 4K смарт-монітор Philips 32E1S5900 з режимом подвійного відображення та дуже привабливим ціником

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Смарт-монітор Philips 32E1S5900 з роздільною здатністю 4K з’явився на китайському ринку. Новий монітор Philips оснащений 32-дюймовим 4K-дисплеєм з роздільною здатністю і функцією подвійного режиму. Продукт доступний у попередньому продажі в Китаї і працює під управлінням операційної системи Android 9.0.

Реклама

Новий 32-дюймовий смарт-монітор Philips підтримує надчітку якість зображення 4K/HDR з роздільною здатністю 3840×2160 пікселів і частотою оновлення 60 Гц. Архітектура забезпечує два режими відображення системи Android/монітора. Він має 2 ГБ вбудованої оперативної пам’яті та 16 ГБ пам’яті для зберігання даних. Дисплей 32-дюймового 4K-монітора Philips пропонує кілька мережевих ресурсів для широкого спектра контенту. Серед них – освіта, телебачення, діти, фільми, телесеріали, анімація та естрадні шоу.

Дисплей має встановлений спереду чіп LightSensor, який може динамічно регулювати яскравість екрана відповідно до навколишнього середовища. Він оснащений технологіями низького рівня синього світла та без мерехтіння.

32-дюймовий смарт-монітор Philips з роздільною здатністю 4K сумісний зі стандартами Wi-Fi 5 і Bluetooth 5.0. Ним також можна керувати за допомогою голосової кнопки на пульті дистанційного керування. Голосова кнопка дозволяє користувачеві шукати фільми та регулювати гучність, серед іншого. Монітор має 10-бітну глибину кольору, а його подвійні стереодинаміки забезпечують вихідну потужність 5 Вт кожен. На монітор можна бездротово транслювати контент, а також використовувати пряме з’єднання USB-C для проеціювання на екран.

Новий смарт-монітор Philips 32E1S5900 з роздільною здатністю 4K має інтерфейс Type-C потужністю 65 Вт. Його можна підключити безпосередньо до ноутбука або мобільного телефону. Смарт-монітор також може забезпечувати зворотну зарядку смартфона та інших мобільних пристроїв. Крім того, новий смарт-монітор Philips має два інтерфейси HDMI 2.0 і два інтерфейси USB 2.0.

Ціна смарт-монітора Philips 32E1S5900 з роздільною здатністю 4K у Китаї становить 1 999 юанів ($281). Наразі немає інформації про глобальну доступність та ціни на новий смарт-монітор Philips.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ