Смартфон Xiaomi Mi 7 і браслет Mi Band 3 отримали точну дату презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світі повно смартфонів на будь-який смак і колір, а з кожним днем ​​їх стає все більше, однак завоювати народну любов вдається лише одиницям. Одним з найбільш очікуваних телефонів топового рівня, поява якого очікується в першій половині 2018 року, є Xiaomi Mi 7. Відомо, що цей мобільний пристрій повинні офіційно представити публіці в найближчі два місяці, однак сьогодні з’явилися точні дані, які стосуються не тільки даного телефону, але ще і спортивного браслета Mi Band 3.

Відомий китайський інсайдер @IceUniverse повідомив про те, коли відбудеться офіційна презентація флагманського смартфона Xiaomi Mi 7. За даними джерела, разом зі своїм новим телефоном топового рівня виробник також анонсує смарт-браслет Mi Band 3, тобто два вкрай довгоочікуваних пристрої представлять публіці в один день, запевняє джерело. За його даними, відбудеться це в кінці нинішнього місяця – 23 травня 2018 року.

Китайський журналіст з хорошою репутацією не став розкривати які-небудь подробиці про смартфон Xiaomi Mi 7 або браслеті Mi Band 3, обмежившись лише даними про презентацію. Втім, про мобільний пристрій, за станом на 7 травня, вже відомо досить багато всього. Цьому телефону приписують 5,65-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD + і вирізом в екрані, 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також скляний корпус і ряд інших особливостей, начебто підтримки бездротової зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується спортивного браслета Mi Band 3, то про нього відомо відчутно менше фактів. Даному фітнес-трекера приписують корпус із захистом від води і пилу за стандартом IP67, модуль NFC для сумісності з платіжними системами Mi Pay і Google Pay , а також підтримку сенсорного управління для підвищення зручності використання. На додаток до цього, новинка повинна отримати оновлений зовнішній вигляд, який буде вкрай сильно відрізняє її від трьох поколінь попередників, схожих один на одного по своїй формі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.