Експерти назвали 10 найкращих ноутбуків, випущених у 2023 році

На першому місці розташувався свіжий MacBook Air з більшим екраном і чипом M2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти з популярного YouTube-каналу Hardware Canucks підбили підсумки року, що завершився, і назвали найкращі ноутбуки, які були випущені у 2023-му.

Лідером став MacBook Air з 15-дюймовим дисплеєм і процесором M2. Його назвали ідеальним лептопом для роботи з крутим екраном і високим рівнем автономності. І все це за адекватні гроші.

Тим же, у кого проблем з фінансами немає зовсім, рекомендують топовий MacBook Pro з 16,2-дюймовим дисплеєм і чипом M3 Pro або M3 Max. Це справжній монстр для роботи з графікою і відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найкращим ноутбуком із Windows для творців контенту названо Lenovo Slim Pro 9i. Якщо хочеться заощадити, то як альтернативу можна розглянути ASUS ZenBook 14X OLED або DELL XPS 15.

Для геймерів, яким потрібен компактний ноутбук, рекомендують 14-дюймовий ASUS ROG Zephyrus G14. А якщо розміри не важливі, але потрібна продуктивність, як у десктопних ПК, то є сенс розглянути Lenovo Legion Slim 7i.

Ультимативною ігровою моделлю названо ASUS ROG Scar 17 X3D з найпотужнішими мобільними CPU і GPU. Ще один гідний ігровий ноутбук – ASUS ROG Zephyrus M16.

А нагорода за найбільш незвичайний пристрій дісталася Lenovo Yoga Book 9i.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.