Швидка зарядка є і в Apple Watch: від 0-80 % всього за 45 хвилин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Моделі Apple Watch Series 7, Series 8 і Ultra оснащені функцією швидкої зарядки, завдяки якій акумулятор вашого пристрою заряджається з 0 до 80% всього за 45 хвилин. Але почекайте, є нюанс.

Для швидкої зарядки необхідно мати правильні інструменти. Кабель Apple USB-C Magnetic Fast Charging Cable, оснащений магнітним зарядним пристроєм з алюмінієвим корпусом, – це ваш квиток до високошвидкісної зарядки. Хоча він входить до комплекту постачання нових Apple Watches, ви можете придбати його окремо за 29 доларів.

Тепер поговоримо про адаптери живлення. Місія Apple зі скорочення впливу на навколишнє середовище означає, що більше ніяких блоків живлення в коробці. Вам знадобиться адаптер живлення USB-C з підтримкою USB Power Delivery потужністю 5 Вт або вище. На маркетплейсах можна знайти досить надійні бренди, такі як UGreen, за ціною від 10 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але врахуйте, що якщо ви використовуєте док-станцію MagSafe Duo або магнітну зарядну док-станцію для Apple Watch, швидка зарядка буде недоступна. Однак ви все одно можете використовувати шайбу для швидкої зарядки в різних доках сторонніх виробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.