Xiaomi представила перехідник, який перетворює звичайні гаджети на розумні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Smart Plug 2 дає змогу керувати підключеними пристроями голосом або через додаток, навіть якщо раніше вони цього не вміли. Поки новинка надійшла на європейський ринок.

Одна з важливих переваг Xiaomi Smart Plug 2 – універсальність і простота у використанні. На відміну від розеток для розумного будинку, його не потрібно монтувати в стіну – гаджет служить мережевим перехідником для звичайної техніки. На вибір дається два способи дистанційного керування: через Google Асистента або в додатку Mi Home.

Крім увімкнення і вимкнення Xiaomi Smart Plug 2 збирає статистику споживаної енергії, яку можна подивитися зі смартфона. Також є можливість задати розклад роботи приладу або виставити таймер вимкнення. Втім, останнім можна скористатися вручну, з кнопки на корпусі перехідника – працюватиме навіть якщо інтернет раптово відключили.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Xiaomi Smart Plug 2 є вбудована пам’ять. Так задані конфігурації таймера не скинуться, якщо в будинку вимкнули світло або “розумний” перехідник знадобився в іншій кімнаті. У разі перегріву або перебоїв у напрузі, вбудована система безпеки сповістить господаря про неполадку через повідомлення на смартфоні.

Поки відомо, що новинка з’явилася в Іспанії, Італії та інших країнах Європи за ціною €15.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.