ASUS розкриває плани: ігровий смартфон ROG Phone 8 вийде разом з революційним мобільним контролером ROG Tessen Mobile Controller

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Світ ігрових технологій очікує новину від ASUS, яка підтвердила випуск ROG Phone 8, нового флагманського ігрового смартфона. Дебют відбудеться 9 січня, із передовим апаратним забезпеченням для ігор та високою продуктивністю.

Крім смартфона, ASUS планує випустити мобільний контролер ROG Tessen Mobile Controller, призначений для перетворення смартфона на ігрову портативну систему. Його особливості та дизайн, показані на рендерах, вразили фахівці та геймерів.

Контролер об’єднує новий напрямок ASUS у світі портативних ігрових пристроїв з успішним бізнесом виробництва ігрових телефонів. З декількома тригерами та плечовими кнопками, ROG Tessen обіцяє надати професійний ігровий досвід.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ROG Tessen має компактну конструкцію для поліпшення ергономіки. Розсувні рукоятки дозволяють використовувати контролер і на інших смартфонах. З двома портами USB Type-C у серії ROG Phone 8 гравці зможуть використовувати контролер і одночасно заряджати пристрій.

Очікується, що вартість ROG Tessen становитиме від $139 до $159. ASUS планує випустити його у січні 2024 року разом із новою серією ROG Phone 8. Контролер забезпечить до 6 годин автономної роботи у бездротовому режимі. Деталі про пристрій та інші новини будуть представлені на виставці CES 2024.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.