Xiaomi Mi Band 3 на нових фотографіях на руці глави компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що до офіційної презентації спортивного браслета Xiaomi Mi Band 3 ще залишається більше двох тижнів, глава компанії не соромиться не тільки носити цей гаджет, але ще і фотографувати разом з ним. Сьогодні в Китаї пройшла прес-конференція, де керівника Xaiomi Лей Цзюня сфотографували, коли він тримав в руках листочок з якоюсь інформацією і при цьому дивився прямо в об’єктив камери. На його лівій руці можна побачити ще неанонсовані офіційний фітнес-трекер, що володіє незвичайним видом.

Чітко видно, що Xiaomi Mi Band 3 має значні габарити, через які він відчутно більше більш ранніх трекерів компанії. Його екран виступає із силіконового ремінця, а ще він дуже сильно відсвічує, тобто дисплей прикритий НЕ захисним склом, а глянцевим пластиком. На жаль, спортивний браслет на тлі знаходиться в пасивному або вимкненому стані, при якому його екран не відображає будь-яку інформацію.

Також слід зауважити новий унікальний ремінець Xiaomi Mi Band 3. У всіх нинішніх спортивних трекера бренду він легко можна розстібнутися через неакуратні дії, проте в новинці він має фіксацію, як в смарт-годинниках, завдяки чому його не вдасться втратити через погану застібку. На жаль, інші подробиці про це спортивному браслеті з даної фотографії дізнатися не вдалося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що однією з головних особливостей Xiaomi Mi Band 3, поряд з новим технічним оснащенням, повинен стати модуль NFC, який дозволить використовувати фітнес-трекер для оплати покупок з використанням однієї з трьох платіжних систем – Mi Pay, AliPay і Google Pay.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.