Наступний iPad Pro отримає опцію, якої від нього не очікує ніхто

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple готується впровадити в iPad Pro бездротову зарядку. Про це пише Phone Arena.

Раніше подібні чутки вже боязко з’являлися в мережі, але швидко затихли. Для реалізації бездротової зарядки в планшеті знадобиться замінити матеріал задньої кришки з алюмінію на скло або пластик. Та й загалом великий планшет, що лежить на мініатюрному килимку для зарядки – смішна картинка. Але, схоже, що Apple зовсім не смішно.

Згідно з джерелом, авторитетний інсайдер Марк Гурман з Bloomberg упевнений – у наступному поколінні iPad Pro з’явиться не просто бездротова зарядка, а повноцінний MagSafe. Для його реалізації кришка планшетів стане скляною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому новинки отримають сумісність з новітнім стандартом Qi2 і підтримуватимуть до 15 Ватт потужності навіть із зарядками сторонніх виробників. Зрозуміло, бездротова зарядка iPad Pro все ще буде набагато повільнішою за дротову.

Неясно, чи будуть посилені магніти MagSafe в майбутніх iPad Pro. З огляду на вагу планшета, це просто необхідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.