Чого чекати від AirPods Pro 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple активно працює над абсолютно новою версією флагманських навушників AirPods Pro, яка запропонує свіжий дизайн і низку корисних функцій. Зібрали в цьому матеріалі найочікуваніші нововведення в AirPods Pro 3.

Редизайн

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, AirPods Pro 3 зазнає “капітальний редизайн”. Поки залишається загадкою, що саме зміниться в навушниках. Очікується, що Apple оновить як самі вуха, так і футляр, щоб реалізувати всі заплановані функції.

Прокачаний звук

Як відомо, Apple значно підвищує якість звуку з кожною новою версією AirPods. З чуток, в AirPods Pro 3 ми отримаємо покращений шумодав, нові функції просторового звуку і підтримку Lossless.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поточна версія AirPods Pro 2 з USB-C вже пропонує підтримку звуку без втрат, але тільки у зв’язці з шоломом Vision Pro. Ймовірно, у третьому поколінні цю опцію розширять і на інші девайси.

Чип

Логічно припустити, що наступні AirPods Pro отримають швидший чип Apple H3. Обчислювальна потужність нового процесора може бути важлива для функцій, пов’язаних зі здоров’ям, які будуть використовуватися в AirPods Pro 3.

Моніторинг слуху

Apple розробляє систему тестування слуху користувача, яка дасть змогу виявляти проблеми зі сприйняттям за допомогою AirPods.
Якщо AirPods виявлять проблему зі слухом, система зможе порадити користувачеві звернутися до лікаря для отримання додаткової допомоги.
Крім того, Apple прокачає функцію Conversation Boost для використання AirPods Pro в якості слухового апарату.

Термометр

Apple тестує новий сенсор в AirPods, який зможе заміряти точну температуру тіла користувача. Компанія також запатентувала технології використання AirPods з біометричними датчиками для моніторингу серцевого ритму, температури, рівня потовиділення і багато чого іншого.

За даними інсайдерів, Apple представить AirPods Pro 3-го покоління у 2025 році. Найімовірніше, їхній реліз відбудеться у вересні разом із серією iPhone 17.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.