Розкрито подробиці про TWS-навушники Apple AirPods четвертого покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2024 році Apple представить бездротові навушники AirPods четвертого покоління, пише оглядач Bloomberg Марк Гурман, який нерідко ділиться різними інсайдами, пов’язаними з діяльністю компанії Тіма Кука.

Передбачається, що в лінійку AirPods 4 увійдуть дві моделі – дешевша і дорожча. Таким чином Apple замінить одразу і AirPods 3, і AirPods 2, які досі випускаються і продаються.

Відмінності між старшою і молодшою модифікаціями AirPods 4 полягатимуть головним чином у системі активного шумозаглушення: у першій реалізують цю опцію, у другій – ні. Раніше шумодав був передбачений тільки в більш висококласних TWS-навушниках сімейства AirPods Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AirPods 4 отримають новий дизайн із коротшими ніжками; Гурман стверджує, що вони матимуть вигляд як щось середнє між нинішніми AirPods і AirPods Pro.

Також очікується, що в Apple попрацюють над зручністю посадки навушників, проте невідомо, чи додасть компанія в конструкцію силіконові насадки.

Зміни торкнуться і футляра. Він отримає динамік для роботи функції Find My і порт USB-C, який замінить собою роз’єм Lightning.

В оновленні програмного забезпечення для AirPods 4, яке вийде пізніше наступного року, Apple реалізує нову функцію, здатну перетворити навушники на свого роду безрецептурний слуховий апарат.

Гурман також повідомив, що Apple планує запропонувати користувачам AirPods 4 пройти спеціальні тести, які дадуть змогу виявити порушення слуху.

Реліз обох версій AirPods 4 очікується приблизно у вересні 2024 року, вони будуть анонсовані разом із черговими iPhone.

Ще 2024 року Apple презентує нову версію накладних навушників преміум-класу AirPods Max, однак апдейт не буде значним: йдеться лише про нові кольори корпусу та роз’єм USB-C.

Дорожчі TWS-навушники AirPods Pro, своєю чергою, буде оновлено у 2025.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.