Apple випустила лімітовану версію Beats Studio Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Бренд Beats, що належить Apple, раптово представив нову лімітовану версію флагманських навушників Beats Studio Pro, які були розроблені в партнерстві з фірмою Stüssy.

Реклама

Лімітка отримала чашки бежевого кольору і чорне наголов’я з логотипом Stüssy. Портал Hypebeast підкреслив, що цей дизайн був натхненний “естетикою персональної електроніки 1990-х років”.

Нагадаємо, Beats Studio Pro вийшли в липні 2023 року. Це повнорозмірні накладні навушники з активним шумозаглушенням, підтримкою просторового звуку, швидким сполученням із пристроями Apple і Android, зарядкою через порт USB-C і величезним запасом автономності (до 40 годин). Девайс працює як по Bluetooth 5.3, так і через порт USB-C або перехідник на 3,5 мм. А ще ці навушники Apple підтримують Lossless.

Поки нові навушники Beats Studio Pro доступні тільки в США і тільки на сайті Stüssy за ціною $349,99.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: