Categories: Ґаджети

Люди які встановили Windows 10 April 2018 Update зіткнулися з критичними проблемами

Share

Компанія Microsoft – це унікальна IT-корпорація. Вона займалася тестуванням операційної системи Windows 10 April 2018 Update з осені 2017 року, тобто більш ніж півроку. Протягом цього часу про всі виявлені в системі баги і недоліки їй повідомляли учасники бета-тестування. Незважаючи на все це, з релізом фінальної версії цієї ОС, який трапився 30 квітня 2018 року , багато користувачів зіткнулися з критичними проблемами. Нагадаємо, що зараз встановити нову операційну систему можна тільки «з нуля», тобто з образу.

Після установки Windows 10 April 2018 Update користувачі масово скаржаться на критичні проблеми, що заважають користуватися комп’ютером. У багатьох просто перестав працювати мікрофон, але цю недугу деяким вдалося легко «вилікувати», відвідавши «Параметри», а потім в налаштуваннях розділу «Конфіденційно» видавши потрібному додатку доступ до мікрофона. Деякі поскаржилися на зникле багатоканальне звучання, тобто на жахливий звук з колонок і динаміків ноутбуків. Вирішити цю проблему також вдалося. Для цього потрібно відкрити властивості звукової системи і заново провести повну настройку.

Не обійшла стороною нова «вінда» і вбудовані в процесор відеокарти, які в більшості випадків працюють неправильно. Щоб вирішити проблему необхідно з офіційного сайту Intel завантажити останні новітні драйвера для свого чипа, або миритися з низькою здатністю екрану. Крім цього, в Windows 10 April 2018 Update знайшлося місце і для інших проблем, вирішити жодну з яких поки що так і не вдалося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі скаржаться на занадто повільне реагування курсору на рухи миші – вони відбуваються з відчутною затримкою. У деяких відмовляється запускати веб-браузер Microsoft Edge, хоча система була встановлена ​​«з нуля», тобто ніяких конфліктів бути просто не може. Крім того, з панелі завдань в силу загадкових обставин пропало контекстне меню, хоча воно зовсім точно має там бути, тому що навіть в рекламних роликах, присвячених новому великому оновленню, воно присутнє.

З налаштувань пропала функція для вибору періодичності відправки в Microsoft діагностичних даних. У зв’язку з цим зараз незрозуміло, як часто Windows 10 April 2018 Update відправляє в американську корпорацію особисті дані користувачів, щоб передати їх фахівцям, а вони, в свою чергу, могли продовжувати поліпшувати операційну систему. Поширення нової операційної системи «по повітрю» через «Центр оновлення Windows» розпочнеться з 8 травня 2018 року. Ми рекомендуємо не встановлювати апдейт в числі перших, тому що велика ймовірність зіткнутися з безліччю проблем, описаних вище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Смартфон не заряджається: що варто зробити

    Ви підключили до мобільного телефону зарядний пристрій, а акумулятор не заряджається? Не панікуйте! Цілком можливо,…

    18.05.2024

    Twitter офіційно переїхав на x.com

    Ребрендинг соціальної мережі Twitter Ілоном Маском завершено, повідомляє Engadget. Рік тому Ілон Маск розпочав ребрендинг придбаного ним…

    18.05.2024

    Google може перейти на чіпсети TSMC для Pixel 10

    Телефони Google Pixel можуть зазнати значних змін у 2025 році, оскільки, за деякими даними, компанія…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024