Бюджетний MacBook Air не покажуть на WWDC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання Digitimes повідомило, що Apple перенесла старт виробництва нового ноутбука на третій квартал 2018 року. Через це новинку можуть не показати на WWDC.

Передбачалося, що ноутбук представлять на конференції для розробників WWDC 2018 , але, схоже, Apple вирішила поміняти плани. Як повідомляють джерела Digitimes, компанія відклала старт виробництва на другу половину 2018 року. Постачальники сподіваються, що причиною такого рішення послужили проблеми з процесорами.

Джерела повідомили, що Apple повідомила партнерів про перенесення масового виробництва нової моделі ноутбука до другої половини 2018 року. Деякі партнери припускають, що відстрочка може бути викликана проблемами з деякими ключовими компонентами, наприклад, з процесорами.

Можливо, компанія все-таки анонсує ноутбук на WWDC, але без оголошення старту продажів. Така практика не в новинку для Apple. У минулому році на WWDC 2017 був представлений iMac Pro , а в продаж він надійшов в грудні, через півроку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними DigiTimes, оновлений MacBook Air отримає Retina-дисплей і новий процесор Intel. Його корпус буде тоншим, ніж у попередника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.