Чи варто купувати розумний годинник від гучного виробника смартфонів Nothing

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка від компанії Nothing, смарт-годинник Nothing CMF Watch Pro, відрізняється AMOLED-екраном на 1,96 дюйма з технологією Always On Display, наявністю захисту від вологи та пилу IP68, GPS-трекером, підтримкою Bluetooth-дзвінків. Але чи варто насправді брати цю модель?

Комплект Nothing CMF Watch Pro включає ремінець, короткий посібник, зарядку. Матеріали корпусу годинника – пластик і алюмінієвий сплав.

Дисплей у CMF Watch Pro має діагональ 1,96 дюйма, матрицю – AMOLED, щільність пікселів 332 PPI. Російської мови в годиннику немає, але є англійська. Функція Always On Dysplay працює коректно, однак “розбудити” екран за допомогою тапа не можна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вібромотор тактильно дуже приємний у Nothing CMF Watch Pro. І у своїй ціновій категорії він, мабуть, найкращий, як зазначив ведучий.

До смарт-годинника не можна підключити інші пристрої через Bluetooth. У CMF Watch Pro також немає відстеження плавання, як і розумного розпізнавання активності. При цьому модель оснащена GPS-датчиком.

На CMF Watch Pro доступний моніторинг сну, рівня стресу, пульсу, SPO2. Повноцінно графік сну на годиннику при цьому не відображається – вам знадобиться для цього смартфон.

Повідомлення на годинник приходять, але текст російською мовою не відображається. Те ж саме стосується смайликів.

Ємність акумулятора – 340 мА*год, а повний цикл зарядки становить 2 години. Час автономної роботи – п’ять діб без увімкненої функції Always On Display.

Висновок

Nothing CMF Watch Pro – відмінний розумний годинник. Система у нього працює коректно, як і всі функції. Виготовлений гаджет з якісних матеріалів, у нього є фірмовий мобільний застосунок. Проте до купівлі експерт його не рекомендує, оскільки у годинника ще занадто багато недоліків порівняно з конкурентами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.