У Xiaomi з’явився годинник з eSIM і змінним безелем за 135 дол

HANDAN, CHINA - OCTOBER 27: The Xiaomi Watch S3 is on sale at a Xiaomi store on October 27, 2023 in Handa, Hebei Province of China. (Photo by VCG/VCG via Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Xiaomi Watch S3 без eSIM коштує 110 дол (4 008 грн). З нею – 135 дол (4919 грн). Змінний безель обійдеться приблизно в 27 дол (983 грн) за штуку.

Разом з новими смартфонами компанія Xiaomi випустила смарт-годинник Watch S3. У нього круглий дисплей на 1,43 дюйма, яскравість 600 ніт і частота оновлення кадрів 60 Гц. Корпус зроблений з алюмінієвого сплаву. Одна з особливостей гаджета – змінний безель. Його функція – засікати відрізки часу на шкалі, аналогічно таймеру.

За функціями все стандартно. Є визначення рівня кисню в крові, підрахунок серцевих скорочень, моніторинг стресу, контроль якості сну. Час роботи без підзарядки дотягує до 15 днів. За активації Always-on Display годинник доведеться заряджати не рідше ніж кожні 5 днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.