Чутки: Apple працює над створенням iPad Air з 12,9-дюймовим дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple працює над створенням iPad Air з 12,9-дюймовим дисплеєм, який стане найбільшою моделлю в лінійці на сьогоднішній день. Про це повідомляє DigiTimes.

Посилаючись на галузеві джерела, DigiTimes повідомляє, що на відміну від 12,9-дюймового iPad Pro, 12,9-дюймовий iPad Air не матиме mini-LED-дисплея. Натомість у пристрої використовуватиметься та сама технологія LCD, що і в нинішньому 10,9-дюймовому iPad Air.

iPad Air випускався тільки в одному типорозмірі, тому, імовірно, крім 12,9-дюймового iPad Air буде пропонуватися і окрема модель з меншим екраном, подібно до того, як iPad Pro доступний в 11- і 12,9-дюймовому варіантах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поточна модель iPad Air з чипом M1 була випущена понад півтора року тому, а нова модель з чипом M2, як очікується, буде представлена в найближчі місяці.

Ціна нинішнього 10,9-дюймового iPad Air становить від $599 у США, а 11-дюймового iPad Pro – від $799. Імовірно, 12,9-дюймова модель iPad Air за ціною буде знаходитися між цими двома продуктами, однак варто враховувати, що, за чутками, ціни на наступне покоління iPad Pro будуть підвищені через дорогу технологію OLED-дисплеїв.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.