Проблеми із застосунком Fitbit тривають годинами

Проблеми із застосунком Fitbit тривають годинами
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблеми в роботі мобільного додатка Fitbit наразі тривають годинами. Компанія, яка належить Google, визнала їх наявність у середу ввечері.

“Ми знаємо, що деякі клієнти стикаються з проблемами у додатку Fitbit, і наразі ми проводимо розслідування”, – написала Fitbit у повідомленні в X (раніше Twitter) о 20:01 за східним часом. “Ми щиро вибачаємося за незручності й дякуємо за ваше терпіння!” Відповідаючи на запит роздратованого користувача, який питав про приблизний час відновлення, Fitbit сказав, що “зараз ми не можемо надати жодного часового прогнозу”.

На сторінці спільноти Fitbit також розміщено великий банер, на якому написано: “Ми продовжуємо вивчати проблему, яка впливає на пристрої Fitbit. Дякуємо за ваше терпіння”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Існують численні повідомлення в інших джерелах та в X щодо відключень. Android Authority повідомляє, що в додатку не завантажується інформація, а у вкладці “Coach” відображається повідомлення “вміст недоступний”. 9to5Google також не бачить статистики в додатку. Один з читачів The Verge надіслав нам листа електронною поштою, в якому сказав, що він не може активувати Charge 6, що потрібно робити в додатку.

На Downdetector понад 3 000 осіб повідомили про різні проблеми. Звіти почали збільшуватися приблизно о 17:00 за східним часом.

Наявні зараз проблеми – не поодинокий випадок. В останнє серйозні відключення були в лютому цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.