Samsung Galaxy Tab A9 надійшов у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Tab A9 – останній офіційно випущений Android-планшет від Samsung. Пристрій було випущено без особливої уваги і з’явився на офіційному сайті Samsung Guatemala і на Amazon UAE. У деяких прес-матеріалах також згадується Tab A9+, але на даний момент вони не розкривають повні характеристики та інформацію про ціни.

Tab A9 оснащений 8,7-дюймовим РК-дисплеєм IPS з роздільною здатністю 800 x 1340 пікселів. Попередній список консолі Google Play підтвердив, що пристрій оснащений чипом MediaTek Helio G99 у поєднанні з 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ вбудованої пам’яті в базовому варіанті, яку можна розширити через слот для карт microSD. Лістинг Amazon UAE підтверджує, що Tab A9 і A9+ оснащені до 8 ГБ ОЗП і 128 ГБ вбудованої пам’яті.

Очікується, що Tab A9+ буде випущено з 11-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю 1200 x 1920 пікселів, чипсетом Snapdragon 695 з 4/8 ГБ оперативної пам’яті, сховищем об’ємом до 128 ГБ і додатковою підтримкою 5G. Обидва нові планшети завантажують Android 13, імовірно з One UI 5.1 поверх нього. Ми не отримуємо жодної інформації про камери або ємності акумулятора ні для одного з двох нових планшетів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість Samsung Galaxy Tab A9 з можливістю підключення LTE становить 699 дирхамів (190 доларів США) на Amazon в ОАЕ і 1499 GTQ (191 долар США) на Samsung у Гватемалі. Будемо сподіватися, що найближчими днями з’явиться інформація про ціни та доступність для більшої кількості регіонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.