Представлено високошвидкісний зовнішній SSD Samsung T9 із захистом від ударів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung оголосила про випуск нового портативного SSD-накопичувача T9 з інтерфейсом USB 3.2 Gen 2×2, що забезпечує швидкість передачі даних до 20 Гбіт/с.

Диск буде пропонуватися у версіях з 1, 2 і 4 Тбайт пам’яті. Швидкість послідовного читання у всіх трьох випадках досягає 2 000 Мбайт/с. З послідовним записом все так: у перших двох варіантів її швидкість становить 1 950 Мбайт/с, в останнього – 2 000.

Корпус накопичувача виконаний з гуми з “карбоновим” малюнком і, як запевняють розробники, на дотик нагадує тканину. Пристрій не боїться падінь з висоти до трьох метрів, а для захисту від перегріву в ньому застосовується технологія Dynamic Thermal Guard. Вага гаджета не перевищує 122 г.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для забезпечення безпеки в новинці застосовується 256-бітове апаратне AES-шифрування. Зазначимо також, що Samsung T9 можна використовувати з пристроями під управлінням операційних систем Windows, macOS і Android.

У комплект поставки новинки увійдуть кабелі зі штекерами USB Type-C-to-C і USB Type-C-to-A. У США версії диска з 1, 2 і 4 Тбайт коштуватимуть 140, 240 і 440 доларів відповідно (від 14 тисяч рублів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.