Google представила новий смарт-годинник Pixel Watch 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за смартфонами серії Pixel 8 компанія Google анонсувала новий розумний годинник Pixel Watch 2. Так, вони виглядають так само, як торішня модель, але начинка суттєво відрізняється.

Нові Pixel Watch 2 отримали чіпсет Snapdragon W5+ Gen 1 у поєднанні з 2 ГБ оперативної пам’яті, а також акумулятор на 306 мАг. Google обіцяє 24 години автономної роботи навіть при увімкненому Always On Display. Заряджається гаджет відносно швидко – 30 хвилин достатньо для 12 годин використання.

Годинник, як і раніше, доступний тільки в одному розмірі з 41-мм корпусом. Дисплей є круглим 1,2-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 384 x 384 пікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і личить усім сучасним смарт-годинникам, Pixel Watch 2 оснащені пульсометром і пульсоксиметром. Також вони можуть відслідковувати рівень стресу та якість сну. На жаль, функції ЕКГ у цьому годиннику немає.

Серед інших особливостей Pixel Watch 2 – вологозахист до 5ATM і датчик UWB, який дозволяє годинникам відстежувати інші пристрої точніше, ніж Bluetooth.

Google Pixel Watch 2 вже доступні в США за ціною від $350 за модель без стільникового модуля, а версія LTE обійдеться в $400. Компанія також випустила новий зарядний пристрій для годинника за $30.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.