Xiaomi представила перший розумний годинник, створений спеціально для геймерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Black Shark – суббренд компанії Xiaomi, заснований у 2017 році. Від самого початку ця компанія орієнтувалася на геймерів, випускаючи в основному флагманські ігрові смартфони. Останній із представлених пристроїв – BlackShark 5 – дебютував у 2022 році, і відтоді фірма вже багато місяців зберігає мовчання. Однак у конструкторському бюро BlackShark безумовно щось відбувається, оскільки на ринку несподівано з’явився перший смарт-годинник від “чорної акули”.

Слід визнати, що якщо в телефонах бренду є своя родзинка, то смарт-годинник Black Shark S1 має цілком типовий вигляд. Він оснащений круглим AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 1.43 дюйма, роздільною здатністю 466 на 466 пікселів, яскравістю 600 ніт і частотою оновлення 60 Гц. Також є функція Always on Display і підтримка понад 100 різних циферблатів.

У годиннику є динамік і мікрофон для здійснення телефонних дзвінків. Китайці серйозно поставилися до реалізації цієї функції, супроводивши її ENC (Environmental Noise Canceling) – технологією, що очищає голос від навколишнього шуму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується спорту, Black Shark S1 пропонують понад 100 тренувальних режимів, а також вбудований GPS-модуль для точного відстеження маршрутів. З телефоном пристрій синхронізується через Bluetooth 5.3 і фірмовий додаток Shark Wear. Крім того, до списку функцій входить: калькулятор, керування камерою і музикою, секундомір, датчик SpO2, цілодобовий моніторинг пульсу. Годинником можна керувати за допомогою обертової заводної головки, а автономності має вистачити приблизно на 10 днів нормального використання.

Black Shark S1 доступний тільки в одній версії – з круглим металевим корпусом і чорним ремінцем. Годинник пило- та водонепроникний за стандартом IP68. Офіційна ціна новинки становить 50 доларів. Модель вже доступна для попереднього замовлення, а повноцінні продажі в США і Європі стартують через два тижні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.